Antalija – Akvarijum i plivanje sa delfinima

U poslednje vreme sve veći broj naših turista se odlučuje za letovanje u Tursku na odmor. Kušadasi, Istanbul, Alanja i Antalija ulaze u najpopularnije destinacije za more u Turskoj. U ovom tekstu fokus će biti na Antaliji, pre svega na morski svet.

Mnogi turisti koji su letovali u Antaliji imaju mnogo prelepih iskustva i uspomena. I vrlo rado se vraćaju tamo. Topla mediteranska klima, luksuzni hoteli, tirkizno more, lepo uređene plaže i prelepa priroda su samo nekih od razloga zbog čega je Antalija popularna. Vodopad Duden je pravo delo prirode i nema osobe koja nije obišla ovaj vodopad po dolasku u Antaliju.

Sve o svemu Antalija nudi pravo bogatstvo. Ipak, mnogi turisti dolaze na ovo mesto zbog akvarijuma, koji ima najduži tunel akvarijuma na svetu i zbog plivanja sa delfinima. Ove avanture su najpopularnije u Antaliji.

Akvarijum – morski svet u Antaliji

135 metara dugačak i 3 metara širok tunel u ovom akvarijumu čini ga najdužim tunelom u akvarijumu na svetu. Ajkule, raže, jegulje, veliki broj riba i morskog sveta se nalazi upravo u ovom akvarijumu. Hranjenje ajkula, riba su pravi hit na ovom mestu. U suštini 135 metara pravog bogatstva vodenog sveta.

Plivanje sa delfinima

Prave umiljate i druželjubive životinje, delfini vole igru i druženje sa ljudima i upravo je to razlog zašto svake godine sve više ljudi ide na ovaj izlet. U Antaliji možete plivati i provodite vreme u bazenu sa njima, sa trenerom. Mnogi iz pomaze, zagrle, poljube i plivaju sa njima. Mnogi ovo nazivaju delfinoterapijom, opuste se i učine ovaj odmor još boljim. Delfinarijum se zove ovaj izlet i mnogi jedva čekaju susret sa ovim predivnim bićima.

Delfini

Leto 2022 provedite u Antaliji i doživite pravo i nezaboravno iskustvo sa delfinima i morskim svetom u akvarijumu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

54 ÷ twenty seven =